Maaike van der Meulen – Weerwag

Uitvaartverzorger

Over mij

Mijn naam is Maaike van der Meulen – Weerwag, geboren op 4 oktober 1980 in Den Haag. Na een lange periode woonachtig te zijn geweest in IJsselstein (UT) ben ik weer terug in mijn geliefde stad, samen met mijn man en twee kinderen.

In 2013 besloot ik, na jaren in de IT detachering gewerkt te hebben, dat het tijd was voor verandering. Ik ben begonnen met de opleiding Uitvaartverzorger bij Docendo in Geldermalsen, en heb in mei 2014 mijn diploma behaald.

Mijn doel is om met mijn jonge en vernieuwende kijk op zaken, en mijn betrokken en positieve mentaliteit, van iedere uitvaart een bijzondere gebeurtenis te maken. Dit zodat de nabestaanden kunnen terugkijken op een waardevol en memorabel afscheid van hun dierbare. Dit is wat iedereen verdient, en ik zal mij hier te allen tijde voor de volle 100% voor inzetten!

{

Persoonlijk en laagdrempelig.

– Maaike van der Meulen – Weerwag

0655172683

Neem telefonisch contact met ons op!

Bereikbaar van

Maandag - Zondag (24/7 bereikbaar)

[email protected]

Voor vragen kunt u mij altijd mailen.